perjantai 28. joulukuuta 2012

Odotukset vuodelle 2013:

Teen tämän nyt erilleen edellisestä postauksesta, kun on ihan oma aiheensakin. Eli mitä odotan vuodelta 2013:

Oma elämä

- Voin jatkaa töissä Uudenmaan Leivässä. Tällä hetkellä olen siellä lounaskokkina, parin viikon päästä siirryn leipomon puolelle hetkeksi ja sitten myymälään/keittiön tuuraajaksi. Todennäköisesti töitä riittää minulle pidemmällekin kuin maaliskuuhun, mutta koskaanhan ei tiedä miten tilanne elää. Peukut pystyyn :)

- Matkalle kesällä Janin kanssa. Olen pitkään haaveillut Israeliin, Eilattiin lähtöä.. Koralliriutat on kiehtoneet mua pienestä asti ja olisi mahtavaa nähdä niitä oikeasti. Toki jos tämä ei onnistu niin sitten jonnekin muualle matkalle.

- Uusi asunto täyttää odotukseni. Olemme käyneet asuntoa jo katsomassa mutta kuvia laitan myöhemmin, ensin hoidan toisia kyselyssä lupaamiani postauksia alta pois.

- Ei rahahuolia. Kukas nyt niitä toivoisi.

Puput:

- Kaikki puput pysyvät terveenä. Jos näin on, enempää en voisi toivoakaan. Veera ja Pöpö lähentelevät kuitenkin jo 6 vuoden ikää, joten sehän ei ole varmaa että sairauksilta vältytään..

- Paljon kisoja. Seuraavat kisat ovat Turussa 19.1. ja sinne oltais menossa Janin kanssa :) Sitten ainakin Pet Expo, saattaa olla välissäkin jotkut kisat (?).

- Menestystä kisoissa. Tämä ei ole etusijalla toiveissani Pupujen suhteen mutta olisihan se mukavaa menestyä.

- Uusi häkki Puolukalle ja Escolle. Tämän olenkin jo varannut, toivottavasti saataisiin se mahd. pian ostettua. Kyseessä siis tehdasvalmisteinen, 3 kerroksinen häkki jossa kätevästi pyörät alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti