perjantai 28. joulukuuta 2012

Klaukkalan kisat 9.12. ja jouluhömpötystä

Blogilla on ollut pitkäkestoinen hiljainen kausi, sanotaan sitä nyt vaikka sitten joulurauhaksi. Ei ole vain ollut tarpeeksi puhtia kirjoitella, pahoittelut niille jotka ovat postausta odotelleet (:

Klaukkalan kisat meni ihan sujuvasti. Puolukka lanasi keskivaikeassa taidolla mutta pääsi jopa maaliin asti. Vimpula meni muutamalla virheellä helppoa suoraa, Esco meni helppo mutkan 3 virheellä ja suoran 1 virheellä.
Esco on aika kiituri, kun annoin sille reilusti vauhtia se liisi hienosti vaikeimman esteen yli :D Tuplaeste (salama ja "pilvi" mikälie pystyt peräkkäin) oli hankalia pikkumiehelle.

Mulla on puhelimessa pari videota Vimpulan ja Escon hyppelöistä, laitan ne tähän kunhan saan johdon jostain tongittua.


Meidän joulukortti. Ei tehty paperiversioita, laiskoja kun ollaan.. Vimpulasta piti ottaa kuva mutta Esco oli niin tyrkyllä, et pakkohan se oli napata kuvattavaksi :D

Joulu meni meillä varsin mukavasti. Olin kotonani kahdestaan Janin kanssa, syötiin jouluruokia, avattiin lahjat ja laiskoteltiin. Juuri sellainen joulu josta pidän. Ei liikaa toimintaa ja häsläystä, vaan yhdessä rakkaan kanssa rauhoittumista :)
25. pv ja 26. pv vietin äitini luona, sen välisen yön olin kotona kuitenkin. Pelailtiin lautapelejä (alias, monopoly) ja katsottiin telkkaria, syötiin yhdessä, tehtiin puutöitä ja minä kuvailin koiria. Tässä muutamia kuvia, ei ole mitään kovin hienoja eikä varsinkaan laadukkaita kun piti tuolla huonommalla zoomilla ottaa. Se kun oli ainoa objektiivi joka ylsi riittävän kauas.

Isäpuoleni koira Wolfrock's Banni: ->


Äitini koira Musanterin Norma, osassa kuvista pentunsa Pepin kanssa: ->
Siskoni koira Musanterin peppi: ->

Värit

Ja ilman. En osaa päättää kumpi on parempi.

Tarkennus hukassa mutta ilme :'DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti