sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tehokkaana ollaan

Juu eli nyt on ollu siivousteemainen vkloppu, eilen siivosin koko parvekepupujen tilat. Sieltä löytyikin kiva ylläri, olin laittanu maton kopin sisäänkäynnin edustalle, ikäänkuin ovimatoksi. No sehän oli rullattu jonnekin piiloon, ja pissitty ihan täyteen.. Yöks. Siivoushanskat vaan käteen ja matto likoomaan, tuol se on likoomassa mut ystäväni Julia sai mut toisiin aatoksiin ton maton säästämisestä, joten roskiin se joutaa, mokoma pisurätti. Innostuin siin samalla sit harjan kans pesee veskin lattian ja pyyhkii pölyt, ja putsaa lattiakaivot..

Muoks: Tässä muuten kuvia ulkopupujen tiloista, niitä en ole tainnut blogissa julkaistakaan:

Parvekkeen ovelta katsottuna näyttää tältä. Joulukuusen jalka on tuossa väliaikaisesti, estämään sen että puput koittaisi mahd. tunkea naapurin parvekkeelle.

Pupujen eristetty ulkokoppi. Yläkerrassa heinät, alakerrassa vessat ja juomapullo. Tuossa näkyy vasemmalla se ihana, toistaiseksi puhdas pisurättikin..

Pupujen kopin yläkerta. Oikealla näkyy siis kopin tod. näk. lämpöisin alue. Hassua on, että lämpösessä kopissa vietetään päivät, mutta kylmät illat ollaan parvekkeella keskellä lattiaa riekkumassa.

Kopin alakerta.

Kopilta katsottuna. Uusia risuja tulossa tilalle, ja tuossa on nyt turhaan pari estettä jotka pitäis kiikuttaa varastoon.. Tuo pressuhökötys on kokoontaitettava tuoli, joka on kanien "maja". Siinä päällä on siis vanha lakana ja pressu.

Kanit majassaan makoilemassa

Parvekkeelta usein kuikuillaan sisälle.. Vimpula on vaan niin söpö.


Ja tänään siivoiltiin sisäpupujen häkit, + tiskailin Janin kanssa.. Sitten viel jos jaksais vaik luututa lattiat pikaseen, ja järkkäilyt hoitaa sitten ma-to ennen Janinan tuloa meille :)

http://www.yit.fi/palvelut/YIT-Koti/Asunnot/Uusimaa/Nurmijarvi/117790

Tuossa on sitten meidän tuleva koti. Valmistuu tammi-helmikuun vaihteessa, ja voi vitsit kun oon innoissani! Se on siis toisessa kerroksessa, tod. näk. se parveke joka kuvassa osoittaa oikealle. Vaik kyseessä onkin yksiö, 37 neliötä kun nykyinen asunto on kaksio, 49 neliötä, ni haittaa ollenkaan, sopu sijaa antaa :) Kyseessä on siis omistusasunto. Päästään nyt keskiviikkona katsomaan sitä asuntoa ihan sisältä, lupaan ottaa kameran mukaan ja tietty laittaa kuvia blogiinkin ;D Sinne tulee aivan ihana, tooooosi tumma parkettilattiakin. Jeejee.

muoks. 2: Tässä kuvia joita Jani otti Escosta eilen:Se on hassu pupu :'DD


Jotkut saattoikin huomata, että mulla on blogissa uusi banneri. Mitäs pidätte? Bannerin teki Maija, ja se on ainakin mun mielestä todella, todella hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti