torstai 22. marraskuuta 2012

Postauskyselyä

Arvoisat lukijat, ajattelin nyt ottaa teidät huomioon ja järjestää kyselyn, jossa saatte äänestää postauksia joita eniten toivoisitte minun tekevän (:

Mieluisia postauksia voi äänestää blogin sivusta löytyvästä äänestyksestä.

Kommentoimalla saa myös ehdottaa uusia aiheita, ja voin laittaa ne myös äänestykseen mikäli koen aiheen itselleni sopivaksi :)

Aiheita:

Kanit / muut elukat

Miksi juuri kanit?
- Pohdintaa ja kerrontaa siitä, että miksi päädyin juuri kaneihin, mistä pidän niissä ja mistä en.

Estehyppy harrastuksena
- Yleiskattava postaus estehypystä harrastuksena, enemmän "kulissien takaa"-tyyliin eli miten itse olen kokenut estehypyn harrastuksena, ja minkä takia sitä kanien kanssa harrastan. Myös mahdollisesti tiivistetty "infopaketti" estehypystä, miten kannattaa harjoitella jne. Kattavaa infopakettia en kirjoita koska sellainen löytyy jo SEK:n sivuilta (:

Kanien tilojen siivous
- Kuva/kerrontapostaus, jossa pääsette näkemään todellisuuden kanien tilojen siivoamisesta, eikä vain niitä kuvia vasta siivotuista tiloista. Kuvat ennen ja jälkeen siivouksen, siivusvälineet jne.. Siivouksesta ja siisteyden ylläpidosta asiaa "pintaa syvemmältä".

Miksi juuri kotilot?
- Sama kuin Miksi juuri kanit-postaus

Unelmien kanila
- Haaveilua ja suunnitelmia siitä, minkälaisen kanilan/kanien tilat tahtoisin.

Hamsterin elämää
- Kattavampi esittelypostaus syyrialaisesta hamsterista Dupasta, postauksen yhteydessä tod. näk. teen myös oman  esittelyvälilehden hamsulle.

Eläimiä joista haaveilen
- Postaus kertoo eri eläimistä joista haaveilen/olen haaveillut, sekä eläimiä joita en ikinä voisi ottaa.


Minä itse

Siiri <3 Jani
- Postaus kertoo minun ja kihlattuni Janin suhteesta, miten tutustuimme, miten vietämme aikaa yhdessä, mistä pidän Janissa erityisesti ja minkälainen suhteemme ylipäätään on.

Lapsuuteni
- Rakkaimmat lapsuudenmuistoni

Kuka olen?
- Esittelypostaus yleisesti minusta itsestäni. Kuka olen, minkälainen olen. Katsotaan mitä tähän keksii ja mitä kaikkea annan julki itsestäni. Lupaan olla rehellinen ja kertoa asioita joita ei moni välttämättä tiedä. Jos en muuten keksi niin vaikka 10 faktaa minusta-tyyliin.

Tyyli
- Postaus joka kertoo tyylistäni, minkälaisista vaatteista pidän, miten laittaudun arkeen/juhlaan jne

Meidän koti
- Kuvia meidän kodista. Mahd. nykyisestä ja uudesta (muutto tammi-helmikuun vaihteessa 2013), mikäli postaus on hyvin toivottu ja tekisin sen siten piakkoin.


Ruoka

Lempileivokseni
- Postaus sisältää muutaman kuvallisen leivosohjeen (lupaan, ei mitään perus pullaa/suklaakeksiä, vaan jotain erityisempää), ja miksi itse pidän juuri niistä/niiden tekemisestä.

Yleisimmät ruokani
- Tämä postaus kertoo ruoista joita yleisimmin kotona valmistan, ohjeet niihin sekä tietenkin kuvia.

Miksi ravintola-ala?
- Miksi olen päättänyt jäädä ravintola-alalle, alan plussat ja miinukset jne.


Tässä nyt reippaamin eri postausaiheita. Ajattelin että tämä voisi olla mukava lukijoiden ja itseni kannalta. Lukijat saavat vaikuttaa postauksiin, ja minulla on valmiiksi aiheita silloin kun tuntuu että pitäisi päivittää blogia mutten keksi mistä kirjoittaisin.

Kaikista aiheista tulee tod. näk. postaus, te lukijat vaikutatte suurelta osin siihen, että mitkä tulevat ensin joten mars äänestämään suosikkejanne! :)

1 kommentti:

  1. http://pikkusheltinmatkassa.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

    Heitin teillekin haastetta :)!

    VastaaPoista