lauantai 11. helmikuuta 2012

Loikkimista :)

Tänään oli palojoella ev estekisat, ja täytyy sanoa että etenkin Pöpöstä saan olla todella ylpeä ! :)

Hienosti tyttö meni, vaikka puomit lenteli miten sattuu mutta _todellakin_ yritti parhaansa, ja nyt ymmärrän miltä vanhemmista tuntuu kun lapset oppii jotain uutta.. :') Minun pikku palleroni hyppii jo esteitä <3

Veerakin kovasti yritti, meni vain hieman lukkoon ja lopputuloksena oli se, että Veera töni alimmat puomit ales, ja ryömi sieltä alta.. :'D Tytöllä on ihan oma tyylinsä näköjään.. :P Veeran kanssa nyt katsotaan, et kun saadaan kotiin ne kunnon esteet että tykkääkö se loikkia vaiko eikö. Sit jos ei niin kokeillaan jotain muuta temppuilua agilitymuodossa, jos ei sekään käy niin annan Veeran elää rauhassa eläkettään :) Eihän toista viitsi esteille pakottaakaan, koska se nyt ei ole sitten kenestäkään hauskaa.

Nähtiin myös ihania 5vk:sia leijonaluppavauvveleita, sain pitää yhtä kädellä ja aaaaaaawwwwww <3 Sydän suli :) Kanikuume on jo ihan tapissa :D Voi että.. Nyt odotellaan innolla niitä helsinkin kisoja 11.3, Pöpön suhteen varsinkin toivon että edistyttäisiin ja ehkä saisi edes jotenkuten puhtaasti sen radan mentyä, ainakin ilman hylkyä tai keskeyttämistä. :)

Tässä muutamia kuvia kisoista, (c) Janette :)


Veera kidutettavana :D

Pöpö ja Janeten puputit Candy sekä Caramelli :)

Se hyppää! <3

Veera taas ei hyppää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti