tiistai 19. marraskuuta 2013

Valokuvaus: Extra!

Ajattelin vielä havainnollistaa tällä "extralla" lukijoille lisää sitä, miten paljon kuvankäsittelyllä ja/tai muokkauksella voitkaan saada aikaiseksi. Niin paljon mahdollisuuksia, voit päästää luovuutesi valloilleen ja kun perusasiat on hanskassa, on kokonainen uusi kuvanmuokkauksen maailma edessäsi. Kokeilkaa rohkeasti, älkää kangistuko kaavoihin, älkääkä etenkään pelätkö pyytää kritiikkiä tai apua! Ohessa kuvasarja ennen ja jälkeen käsittelyn. Ei varmaan tarvitse edes kirjoittaa, kummat ovat ennen ja kummat jälkeen ;)

'
                


´8 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kiva tapa muokata kuvia! Niistä tulee vähän satumaisia tai semmosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen :D Mä olen kyllä tykännytkin etenkin viime aikoina muokata kuviin juuri sellasta satumaista tunneltaa, hyvä jos olen onnistunut :)

   Poista
  2. Veit Tintin sanat suustani! Noissa kuvissa on juuri sitä jotain..

   Poista
 2. Upeeta! Osaat kyllä taitavasti jo muokkailla kuvia ja ottaa niitä!!
  taitaa olla itellä liian huono objektiivi tai sit kameran asetukset, koska jos yritän tolleen muokkailla värä nii menettää laatunsa ja tulee rakeiseksi /:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla että kuva on jo valmiiksi rakeinen, ja se tulee vaan esiin muokatessa. Kannattaa kattoa ens kerralla kun kuvaat niin tuota iso-arvoa että missä se huitelee :)

   Poista
  2. Voi hyvin olla! Pitää ruveta tarkkailemaan :)

   Poista
 3. Hei missä muokkailet kuvas :) Nää on nii hienoi :O

  VastaaPoista