keskiviikko 14. elokuuta 2013

Laiskuus iski


Heipparallaa armaat lukijat, tosiaan viime aikoina ei ole blogiun kirjoittaminen ollenkaan napannut, joten olen jättänyt sen väliin ihan suosiolla.

Ollaan käyty tuttuun tapaan estekisoissa aktiivisesti, Parolan jälkeen oli kisat Kulosaaressa ja sen jälkeen Läyliäisissä sekä Salossa. Nyt tulevana sunnuntaina mennään Palojoelle kisaamaan ja Pet-näyttelyyn, ohjelmassa on myös minulla taas sitä buffetin järkkäämistä. Pitemmittä puheitta, hieman kuvasatoa kisoista, ottanut Veera, Caro & Saga:

Sitten hyviä ja huonoja uutisia, huonot ensin: Maxine Mansikka piti lopettaa pahan hammasvian vuoksi. Sillä oli todella paha alapurenta, ylähampaat olivat jo nyt kasvaneet liian pitkiksi ja alahmpaat lohkeilleet. Hän on nyt paremmilla porkkanamailla. Muut poikaset voivat mainiosti ja niiden hampaat ovat normaalit. En aio jatkaa tätä sukua yhtään eteenpäin purentavian takia.

Hyviä uutisia: Saan parin kuukauden päästä Ruotsista pari upeaa kania! Molemmat ovat naaraita, eri poikueista eivätkä ne ole sukua keskenään. Ne tulevat minulle Snöflingans-kanilasta ja samasta kanilasta, eri poikueesta tulee myös ystävälleni yksi kani. Pidän tätä asiaa tosi hienona sen takia, että saadaan Suomeen uutta sukua pikkuhiljaa, kun alkaa olemaan se tilanne että kohta kaikki on sukua keskenään. Toinen naaras on keltamusta japanilainen (Snöflingans Babsan) ja toinen on musta vk (Snöflingans Black Madness). Babsan olisi tarkoitus sitten myöhemmin astuttaa Kanelilla, odotettavissa luppa/propellikorvaisia (tai mahdollisesti pystyjäkin) estekaneja, 2-3kg painoisia. Mikäli siis sopivat luonteiltaan toisillensa. Kuvat poikasista, (c) Fia Eriksson/Snöflingans kanilaMeille kotiutui viikko sitten kissanpentu Vilille kaveriksi, viralliselta nimeltään FI*Miado Celebrian Lady of Rivendell. Kutsumanimeltään Lady, löydät hänet myös Petsiestä. Lady on kotiutunut mainiosti, vaikka aluksi sähistiinkin Vilille josta seurasi 12 tunnin "aresti" täysin virikkeettömässä kylpyhuoneessa. Vessapaperia myöten otettiin kaikki pois, paitsi ruokakuppi ja vessaloota, siellä sai mouruta ihan rauhassa. Kas kummaa, heti kun Lady pääsi ulos niin käytös Vilin kanssa oli hieman erilaista. Nyt jo leikitään yhdessä ja nukutaan vierekkäin. :)Kuvailin totta kai myös Puolukan vauvoja, ne täyttävät tänään 7 viikkoa! Viikon päästä onkin jo luovutusikä.Publio Puolukka menee Ouluun asti, hänet haetaan ihan lentokoneella ;) Muriel Mustikka pääsee ensimmäiseksi ja ainoaksi kaniksi (ainakin toistaiseksi) nuorelle pariskunnalle. Hilary Hillan koti on vielä hiukan epävarma, mutta eiköhän tällekin koti löydy, siihen asti hän voi asustaa yhdessä Puolukan ja Vadelman kanssa.
6 kommenttia:

 1. Harmi, että Maxine Mansikka piti lopettaa niin nuorena, mutta parempi niin, kuin että olisi joutunut kärsimään koko loppuikänsä.
  Ja ihana kissanpentu Lady kyllä on <3 :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pikku itistyttö! Onnea vain perheenlisäyksen johdosta :)

  VastaaPoista
 3. Millä oot tehnyt sun bannerin? :)

  VastaaPoista