keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kisatuloksia ja lemmikkimessujen odotusta

Viime viikonloppuna oli kisat Palojoella, siellä oli myös petti samassa. No nyt on Puolukkakin sitten kv suorassa kisaamassa! Ja helppo mutkasta puuttuu vain yksi klassaus niin mennään siitäkin kv:seen. Käpyliini meni upeasti, vaik alkuun vähän lanattiin, aika loppu kesken.. No tokalla kiekalla menikin 2 virheellä, just ja just ehittiin rata loppuun :) Huima parannus, varsinkin kun Esco oli tooooosi väsynyt koko päivän.. Vimpula meni 2 virheellä helpossa suorassa, niin kuin aina ennenkin, höpönassu :D

Mä odotan todella innoissani lemmikkimessuja. Vimpulan ja Puolukan eka kv, ja no sitä odotan ehkä enemmän kauhulla kuin innolla, vaik en silleen stressaa mutta aina tietenkin arveluttaa, että pystyykö oma pupu siihen. Ja Escollehan on siis varattu kastrointiaika heti maanantaille sen jälkeen, 12.11. aamulla. Siinä on Escon ja Puolukan joululahja, aika kallis sellainen, mut on se sen arvoista! Saavat vihdoin olla yhessä :)

Tänne Klaukkalaan satoi ensilumetkin pari päivää sitten, mutta ehtivät jo sulamaan. Puolukan sain aikaseksi viedä ulos ja ei se hämmästellyt lunta ollenkaan, oli heti liikeellä :D Pari kuvaa:Nuo on siis muuten otettu sillä Sigma 30mm 1.4 objektiivilla, tosi tyytyväinen olen ollutkin siihen :) Ihanan tarkkaa jälkeä piirtää. Tässä pari muutakin kuvaa sillä objektiivilla otettuja, en ole osaa muokkaillut ollenkaan ku en oo vielä jaksanut.. :

Tuo katse. :3 Sulosilmä <3

Toivottavasti kukaan ei järkyty papanoista, ja jos järkyttyy niin voin sanoa että se on ihan normaalia, että kani kakkaa (:

Siitä on kasvanut iso!

Pesuhöppänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti