tiistai 10. huhtikuuta 2012

Diipadaa

Eipä meille tulekaan niitä kanivauvoja väliaikaseen hoitoon, löysivät kanien alkuperäisen kasvattajan kautta omat kodit. Tai ainakin toinen näistä löysi. En nyt tiedä kuinka vastuullista myymistä tässäkin on kyseessä, ja että tietääkö se ostaja edes kuinka suuria näistä kaneista on oikein kasvamassa. No, kukin tyylillään. Ja poissa silmistä, poissa mielestä joten minä en enempää tällä asialla päätäni vaivaa :)

Työssäoppiminen on sujunut tosi kivasti. Yksi aamuvuoro ja yksi iltavuoro takana, tänään meen taas iltaan.
Ennen ajattelin, että ala carte ja iltavuorot ei oo yhtään mun juttu, mutta nyt pelkästään yhden iltavuoron jälkeen.. Oon menettänyt sydämeni ala cartelle :D Mutta haave kondiittorina työskentelemisestä elää edelleen :)

Ostin meidän kotiloille pari päivää takaperin boksin, ja sinne tekokukan ja sellasen "puskan" sisustukseksi. Mukaan kaupasta tarttui myös sellainen muovinen, taipuisa kukkaruukku piilopaikaksi ja suihkepullon löysin myös halvalla. :) Nyt pitäis vielä metsästää jostain tarpeeksi pieni turvesäkki, ja ostaa vielä vähän pienempikokoinen boksi noille kotiloille alkuun, kun ovat vielä niin pieniä.

Eilen punnitsin kanit, ja kummatkin olivat 1,8 kiloa tasan :) Oon aina luullut että Pöpö on painavempi mutta eikä olekaan. Lauantaina on myös aihetta juhlaan: Tytöt pääsevät potemaan keski-iän kriisiä täyttäessään 5v ! :D Synttärikuvia vois jossain vaiheessa ottaa lähiaikoina. Tiimarista jos löytyisi sellasia "synttärihattuja" ja jotain muuta hauskaa rekvisiittaa niin olisin supertyytyväinen. Vois vaikka tänään kipaista siellä katsomassa ja samalla etsiä sitä turvetta kotiloille :)

1 kommentti:

  1. Dumlen kun punnitsin niin paino 1,3kg:D
    No, mutta aikaisia onnitteluja etenkin PÖPÖLLE<33 C: Ja myös VEERALLE C:

    VastaaPoista