sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Jatkoa edelliseen :)

Tässä nyt jatkoa siis edellisen päivitykseen. :)

Kanieni lempipaikkoja on nykyään sohvanalunen, pöydänalunen ja erään nojatuolinkin alla ja takana tuntuvat viihtyvän kovasti. Vaatehuoneeseen sännätään myös aina kuin mahdollista, jos on ovi unohtunut auki :D Sohvan alle on kaivettukin tällainen kiva kolo:

Tästä näkyy hyvin tämä "tunnelisto" sohvan alla. Enkä ihmettelekään miksi tuolla viihtyvät, onhan se hyvä piilopaikka. :)

Pöydän alla nämä kanit ovatkin sitten lähes 24/7, se on kai jonkinlainen turvapaikka. Mahtaisko asia muuttua jos ottaisin maton sieltä pois, heh ;D Niin ja se onkin sit mielenkiintoista vuoden kuluttua kun muutetaan, niin nähdä et mikä paikka omitaan seuraavaksi. :D Veikkaisin että pöydänalunen tulee pysymään suosiossa, ja ehkä nämä oppivat härnäämään tota miestäkin kun se on koneella, huomiois puput kerrankin kunnolla >:D

Pupujen lempitouhuja ton Veeran pyyhkeenkaivelun ohella on kaikenlainen tuhoaminen, kaivaminen, kyljikkäin löhöily ja ympäriinsä juoksenteleminen. :> Joskus kaivamista ja tuhoamista harrastetaan liiaksikin saakka..
Tuhoja, joita ollaan koitetty epätoivosesti suojailla.. :D

Kanit pöydän alla. :3

Lempiruokia on Pöpöllä mm. kuivattu leipä, näkkäri, banaani, porkkana, basilika, salaatti, melkeen mikä vaan menee. :)  Veeran suosikkeja on kanssa porkkana, salaatti ja kuivattu leipä. Veeralle maistuu myös ne omenapuun oksat mainiosti, ja banaani tietenkin :P Tässä vielä video kun Veera mutustaa banskua :3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti